Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kauneus ja Terveys Sakura

 BIOLINE

A Beautiful Secret

WOMAN, RESEARCH, TRAINING AND EDUCATION

Bioline Jatò kehittää yhteistyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa tehokkaita, turvallisia ja puhtaita koostumuksia, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan

 

Jos luonnollisten ainesosien puhtaus ja toimivuus ovat sinulle tärkeintä, on Bioline Jatò valintasi.

Italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti 40 vuotta sitten, kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan, luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka vuonna 1979 lanseerattiin nimellä BIOLINE.

Claran Biolineen jättämät jäljet ovat vuosien varrella syntyneet useista tekijöistä; perheen syntyperästä, maantieteellisestä sijoittumisesta ja hyvinvoinnin kulttuurista. Tänä päivänä BIOLINE JATÒ edustaa pientä mutta arvostettua osaa ammattimaisessa kauneudenhoidossa, jota kehitetään edelleen samalla sitoutumisella ja intohimolla.

Koska luonto ei ole täydellinen, käyttää Bioline Jatò tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

BIOLINE JATÒ on lupaus perinteiden jatkuvuudesta sekä arvoista, jotka ovat mahdollistaneet trentolaisen perheyrityksen löytää tiensä maailman huipulle ammattimaisessa kauneudenhoidossa.

TOSKANI

Toskani on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin.

 Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista.

Valikoimassamme ovat kemialliset happokuorinnat sekä TKNroller- ja TKNpen- mikroneulaushoidot, jotka antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen. Tehokkuutta hoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamiot eri ihotyypeille. Unohtamatta laajaa valikoimaa kotihoitotuotteita medikaalisten ihonhoitojen jälkeen.